SIM - Sara Is Missing permainan yang agak menakutkan

Sara Is Missing ni permainan percuma dari Monsoon Lab. Permainan bermula apabila anda terjumpa sebuah telefon dan telefon kat dalam dia kosong tapi jangan bimbang anda akan dibantu Recognitive Iconolatry Sistem Pintar (I.R.I.S.) yang akan membantu mencari Sara melalui mesej,email dan video terakhir pemiliknya. Permainan ni akan mengambil alih skrin utama telefon anda dan bertukar menjadi sesuatu yang asing dan menakutkan. Permainan ini akan memaksa anda untuk terus klik melalui kehidupan Sara. 

Bagi aku game ni agak seram dan seronok lagi pun sekejap je dah boleh habiskan permainan ni. Korang cuba la main SIM ni mesti ada part korang terjerit-jerit bila main. Nak lagi best pakai headfone atau earfone masa main tu. Oh ya kalau tak silap game SIM ni hanya untuk Android. Ios belum ada lagi untuk download. Ni kat bawah aku tunjuk antara yang aku main.




Comments

  1. Tak berani la kita.. lagpun kita nie penakut.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eah cuba la main. Yg penting fikir dalam hati "ni game je bkn betul"

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bukit Batu Putih, Gopeng, Perak

Mendaki Bukit Berekeh aka Bukit Botak di Sungai Siput Perak

Pengalaman Mendaki 9 Buah Bukit