Posts

Showing posts from January, 2017

PENGALAMAN DENGAN KEPALA AIR

Image
Musim hujan ni aku tak nak taip panjang-panjang, cuma nak masukkan gambar dengan video aku yang pernah viral pada tahun 2015. Ni first time try kamera yang baru aku beli kat tempat air. Boleh pula viral gambar ni

Sebelum naik jambatan

Masa ni rasa takjub je tengok kepala air depan mata ni

 Kasi tunjuk sikit jambatan

 Dah macam Tea O Beng

Muka gembira minum Tea O Beng

Video kepala air yang sempat aku rakam ps: xdapat tengok sini kat instagram aku ada taip @lewarii
Antara page yang viralkan gambar kami
HIMPUNAN CERITA LAWAK HCL





SIAKAP KELI PRESS







REVIEW FILEM DRISHYAM (2015)

Image
Filem Drishyam pada tahun 2015 ni adalah remake dari filem asal yang bertajuk sama pada tahun 2013. Filem ni sangat menarik walaupun Yoe tengok yang remake je. Filem ni tak menekankan kisah percintaan antara kekasih tapi lebih kepada seorang ayah cuba melindungi keluarganya dari masalah yang telah dihadapi mereka.Watak utama di filem ini adalah Vijay Salgaonkar (Ajay Devgn) seorang lelaki yang biasa cuba melindungi keluarganya.



Filem ni tidak menpunyai aksi yang ganas yang memerlukan efek komputer yang canggih tetapi lebih kepada konflik yang membuatkan kita sentiasa tertanya "eah macam mana dia buat" dan membuat kita tidak sabar untuk mengetahui cara dia lakukan.

Vijay tinggal dengan isterinya, Nandini (Shriya Saran) dan dua orang anak perempuannya Anju Salgaonkar (Ishita Dutta) dan Anu Salgaonkar (Mrunal Jadhav). Vijay boleh dikatakan seorang kaki movie kerana suka menonton movie. Vijay Salgaonkar sangat terkenal bersifat ramah dengan setiap orang dan sangat mudah bergaul. …