Mencari Stokin Baby 3D Yang Cantik?


Assalamualaikum, ada tak.kat sini yang ibu-ibu tak tahu nak beli kat mana Stokin Bayi 3D. Haaa jangan risau boleh pm Yoe untuk pembelian stokin tu. Sila ws 0134676920 atau terus email ke tatihland@gmail.com   untuk order.
STOKIN BABY 3D

"comelnyaaaa anak ibu ni!! Geramnyaaa ibu!!! Mesti lagi comel kan kalau anak ibu dapat pakai stokin yang cute2 dan comel2. Tapi kat mana ya ibu nak cari stokin macam tu... "

Haa...ibu2... Dah2 jgn pening2 lg dah duk pikir mana nak cari stokin mcm tu utk si kecik anda. Berita baik ni! ๐Ÿ˜. Lepas ni semakin bertambahlah kecomelan baby2 ibu2 semua๐Ÿ˜˜. Haa excited kan kan kan.. !!! ๐Ÿ˜‰

☎️✉️Pm/Whatsapp 0134676920
*kami mengutamakan kepada mereka yang whatsapp kami dulu*

Wah wah knp ya stokin baby 3D nie sgt2 comel!!
- Stokin yg direka khas berbentuk kepala kartun yg comel2 dan menarik di hadapannya๐Ÿ˜š
- Didatangkan dgn pelbagai pilihan, warna2 yg sgt menarik dan aneka bentuk kepala kartun๐Ÿ˜„

* sesuai untuk baby 0-6 bulan
-panjang tapak stokin 7cm sebelum expand.
- panjang tapak stokin +-10cm lepas expand. ( bleh ukur dulu panjang tapak kaki baby๐Ÿ˜ฌ)
(7 hingga 9 bln juga sesuai bergantung pada saiz baby)

Harga TERMASUK pos:
Semenanjung
๐Ÿ“Œ 3 pasang= RM25 FREE Postage
๐Ÿ“Œ 5 pasang= RM32 FREE Postage

Sabah dan Serawak
๐Ÿ“Œ 3 pasang= RM30 FREE Postage
๐Ÿ“Œ 5 pasang= RM37 FREE Postage

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Whatsapp kami untuk tengok design yang masih ada

Meh kita intai keistimewaan stokin baby 3D ni plk :
- Stokin yg sgt comel, kemas, dan plg penting si kecik selesa bila memakainya๐Ÿ˜ƒ
- Stokin ni jgk sesuai utk si kecik pakai kt rumah ataupun ketika keluar jalan2๐Ÿ˜Ž
- Buatkan baby rasa seronok je bila tgk stokin yg comel2 dipakai kt kaki dorang๐Ÿ˜
- Boleh matching dgn baju2 si kecik ikut citarasa si ibu.
- Paling best dan x masuk akal, harganya SANGAT2 MURAH!!!๐Ÿ˜ฑ

Hubungi Kami untuk order:
☎️✉️Pm/Whatsapp 0134676920
☎️✉️Pm/Whatsapp 0134676920
☎️✉️Pm/Whatsapp 0134676920

Atau tinggalkan <NO TELEFON> di ruang komen dan kami whatsapp secepatnya.
* Mohon terus wassap kami jika kami lambat memberi respon.

Tekan link ini untuk layari page kami:
https://m.facebook.com/tatihland/?ref=bookmarks
Page
@tatihland

Follow instagram kami
https://www.instagram.com/tatihland/
@tatihland

Cara order:
1. whatsapp kami untuk order stokin 0134676920
2. Kami akan hantar semua gambar design stokin yg masih ada.
3. Sis pilih dan hantar kod stokin yg sis nak. Pilih design yg kami hantar kt whatsapp sahaja. Kalau kami xhantar mskdnye dah habis design tu.
4. Kami akan hantar nombor akaun untuk sis buat pembayaran.* mohon buat pembayaran dalam masa 3 hari. Lebih dari 3 hari kami akn cancel order.*
5. Selepas sis dah buat pembayaran hantar gambar resit, nama penuh sis dan no phone sis.
6. Kami akan pos brg yg sis order dan bagi tracking number๐Ÿ˜Š.

* kalau ada baki duit kami akan letak dalam sampul postage

Kami akan hantarkan stokin yang masih ada dalam stok.
Untuk order, Sila hantar kod stokin yang anda pilih.๐Ÿ˜Š

Pembelian Anda dijamin oleh kami. Ada apa-apa masalah kami akan bayar balik๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Kami ialah TRUSTED SELLER!!!






















Terus pm tau kalau ada yang berminat.

Comments

Popular posts from this blog

Bukit Batu Putih, Gopeng, Perak

Mendaki Bukit Berekeh aka Bukit Botak di Sungai Siput Perak

Pengalaman Mendaki 9 Buah Bukit